O combinatie de pui si porc...noua ne-a placut foarte mult.
Ciolanul de porc l-am spalat si l-am pus la fiert in oala sub presiune, cu sare, foi de dafin si piper, pentru cca o ora. Dupa ce s-a racit, am scos carnea de pe oase si am rupt-o bucatele medii. Pulpele spalate si taiate pe jumatate le-am pus la fiert la bain-marie. Pentru fierberea pulpelor avem nevoie de doua oale. Eu am folosit una de 3 litri, in care am pus pulpele impreuna cu foile de dafin, piper boabe si gelatina si una de 5 litri in care am pus apa (pana la jumatate). oala mica se pune deasupra celei mari. Am pus oalele pe foc si cand apa a inceput sa fiarba am dat focul mic, si am acoperit oala mica. Am lasat sa fiarba aproximativ 3 ore, timp in care am mai intors carnea de pe o parte pe alta, de 2-3 ori. Am adaugat apa fierbinte in oala mare, cand a scazut. Dupa ce au trecut cele 3 ore,am scos carnea de pui , si dupa ce s-a racit am inlaturat pielitele si am ales-o de pe oase.Am amestecat-o cu carnea de porc, am adugat sare si piper dupa gust,si am pus-o intr-un pet de 2 litri taiat(partea de sus). In zeama care si-au lasat-o pulpele am pus usturoiul pisat si am amestecat bine. Am strecurat zeama si am turnat-o peste carne. Am acoperit pet-ul cu folie si l-am dat la frigider. A doua zi l-am taiat si am scos toba. Am feliat-o in momentul servirii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii