Dulceata de agrise si coacaze rosii

O bunatate acrisoara si gustoasa, pe placul Oanei . Ea adora toate chestiile acre , asa ca am zis sa ii fac doua, trei borcanele de dulceata din fructele ei preferate in aceasta perioada.

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie
Dulceata de agrise si coacaze rosii

Ingrediente

  • 0.7 kg agrise
  • 0.3 kk coacaze rosii
  • 170 gr Green Sugar gelifiant
  • 50 ml apa
  • zeama de la jumate de lamaie

Mod de preparare

Fructele le-am spalat in apa rece , curgatoare .

Agrisele le-am taiat in jumatati dupa ce am rupt coditele si varful negru .

Coacazele rosii le-am luat de pe ciorchine .

Peste fructe am stors zeama de lamaie.

Intr-un vas am pus indulcitorul gelifiant si apa si am pus pe foc mic .

Am amestecat pana s-a topit indulcitorul .

Am adaugat fructele si le-am lasat sa fiarba 10 minute , amestecand din cand in cand.

Turnam dulceata in borcanele curatate foarte bine , punem capacul si asezam borcanul cu capacul in jos pentru 10-20 minute.

Le intoarcem si le lasam la racit .

Se pastreaza in camara si se consuma , dupa ce se desface , in cateva zile

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori