Se curata caisele de coaja si de simburi si se pun in apa de var pentru 20 minute. Se scot din apa de var si se spala bine cu apa rece. Se pun pe un s
Se curata caisele de coaja si de simburi si se pun in apa de var pentru 20 minute. Se scot din apa de var si se spala bine cu apa rece. Se pun pe un servet perfect curat si se scot simburii. Simburii se sparg, se curata de pielita si se pun la loc in fiecare caisa. In acest timp se pune la fiert zaharul cu apa si zeama de lamiie, pina se leaga bine. Cind zaharul este aproape legat se adauga caisele si zeama de lamiie. Se lasa sa fiarba la foc mic pina se leaga bine, apoi se ia vasul de pe foc si se acopera cu un servet udat si stors, lasind astfel pina a doua zi. Se pun in borcane cu mare atentie sa nu se strice caisele.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii