Dulceata de caise este cea mai buna dulceata pe care o puteti face. Este buna si la creme sau la retete de prajituri.
Dulceata de caise este cea mai buna dulceata pe care o puteti face. Este buna si la creme sau la retete de prajituri. Sepace prima data un sirop din 3-4 pahare apa si zahar. Cand curge din lingura un fir luung (precum in poza) inseamna ca este gata.
Se spala caisele, se curata si se taie in sferturi. Bucatile de caise se adauga la sirop. Punem acum si zeama de lamaie si 1 lingurita sare de lamaie dizolvata in putina apa.Se lasa sa fiarba cateva minute in clocote, pana se leaga din nou siropul. Punem o lingura de dulceata de caise pe o farfurioara, daca dupa ce s-a racit nu curge inseamna ca este gata.
Spor la treaba !
Dulceata de caise se poate folosi la creme si la prajituri ori o puteti consuma ca atare. Este ideala la micul dejun.
O oala mare cu capac de le Kitchen Shop mi-ar fi foarte utila.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii