Dulceaţă de căpsuni reţetă delicioasa.
Se curate capsunile si se pun peste siropul fierbinte facut din zahar si apa intr-un vas din tuci. Se da la foc mediu timp de 1 h dupa care se adauga lamaia taiata cubulete, si se lasa la foc mic timp de 1 h sa fiarba. Ptr a proba daca dulceata este facuta se ia cu lingura de lemns si se picura cativa stropi de dulceata intr-o farfurie , daca picurii nu curg inseamna ca dulceata este gata si se ia de pe foc. Se toarna fierbinte in borcane, se pun capacele si se intorc cu gura in jos.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii