Zaharul se pune intr-un vas, se adauga ciresele negre curatate de samburi, impreuna cu zeama ce au lasat-o si se lasa asa aproximativ 12 ore. Se pun
Zaharul se pune intr-un vas, se adauga ciresele negre curatate de samburi, impreuna cu zeama ce au lasat-o si se lasa asa aproximativ 12 ore. Se pun apoi la fiert si se adauga in compozitie zeama de lamaie si batonul de vanilie. Se lasa la fiert pana cand se leaga siropul, se indeparteaza spuma, dupa care se toarna dulceata fierbinte in borcane. Se lasa la racit si se pune deasupra capac sau se leaga celofan.
Se poate servi dupa cateva zile.
Alte retete:
Dulceata de gutui Lapte de pasare Gem de gutui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii