Am pus intr-o cratita mai mare zaharul, zeama de la o lamaie si apa, lasand sa fiarba la foc domol. Am spalat in apa rece petalele, am indepartat par
Am pus intr-o cratita mai mare zaharul, zeama de la o lamaie si apa, lasand sa fiarba la foc domol. Am spalat in apa rece petalele, am indepartat partea alba de la baza lor, dupa care le-am scurs si zvantat foarte bine. Le-am stropit cu zeama de la o lamaie si le-am frecat intre degete. Tot timpul cat siropul a fiert am luat spuma care s-a format
Dupa aproximativ o ora siropul era legat. Am adaugat petalele de trandafir si am lasat sa fiarba in continuare cu siropul. Cred ca s-au scurs vreo 45 de minute pana dulceata s-a legat si era gata. Se pune in borcane dupa ce s-a racit bine.
Reteta Dulceata de trandafiri a fost propusa de MC
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete de dulceata recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii