Dupa indepartarea simburilor, fructele se presara in straturi cu zahar tos si se lasa 2-3 ore. Dupa aceea, se fierb pina sint gata. In loc sa fie pres
Dupa indepartarea simburilor, fructele se presara in straturi cu zahar tos si se lasa 2-3 ore. Dupa aceea, se fierb pina sint gata. In loc sa fie presarate cu zahar, fructele se pot pune in sirop fierbinte lasindu-le astfel 3-4 ore. Se fierb apoi pina sint gata. Dulceata se fierbe la foc potrivit.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii