Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de dulceata din fructe de soc, prima data trebuie sa speli foarte bine fructele de soc.
Am spalat in 2-3 ape fructele de soc si am inceput sa curat boabele de pe ciorchine. Le-am cantarit si am pus praful de gelatinare ("Gelfix"). Am pus totul la foc pina a inceput sa fiarba, amestecind incontinu. Am mixat boabele de soc cu acest mixer, mi-a fost mai usor decit sa astept sa fiarba pina se sparge bobul.
Oala cu dulceata am pus-o din nou la fiert si cind a inceput sa fiarba am pus zaharul, am pus doar 1/2 din cant de zahar care scrie pe pac. si s-a gelatinat bine. Am pus dulceata in borcane si le-am pus pe capac ca. 5 min. si dulceata este gata.
Pofta buna! Reteta Dulceata din fructe de soc a fost propusa de Afrodite pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii