Se spala cantitatea dorita de portocale (soiul Jaffa ar fi cele mai potrivite) si un sfert din cantitate, lamai cu coaja subtire, se spala cu peria d
Se spala cantitatea dorita de portocale (soiul Jaffa ar fi cele mai potrivite) si un sfert din cantitate, lamai cu coaja subtire, se spala cu peria de unghii curata. Coaja exterioara se rade foarte subtire, se curata, se scoate miezul felii din toate fructele.
Feliile se taie in 4 – 5 bucati si intre timp, se scot semintele. Se adauga cojile rase la fructele taiate si intreaga compozitie se toarna intr-o cratita emailata cu volum cunoscut.
Amestecam cu o lingura de lemn folosita doar in acest scop sau cu o lingura de plastic termorezistenta, fierbem 15 minute.
Se indulceste cu 400 g miere la litru de materie prima. a iasa lichidul din ea.
Pofta buna!
Alte retete de dulceata recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii