• puteti folosi fructe proaspete sau congelate
• adaugati ingredientele in blenderul performant Oster Versa si mixati timp de 1-2 minute pana la omogenizarea completa
• daca textura rezultata este prea lichida, puteti adauga pudra de psyllium care are capacitatea de a lega gemul si a-l transforma intr-o dulceata putin gelatioasa.
Aceasta reteta preparata de Ligia Pop este o varianta sanatoasa de gem raw din fructe de padure cu miere. Daca insa doriti sa pregatiti gemul pentru iarna, acesta trebuie fiert, altfel nu va rezista. Pentru varianta traditionala, puteti folosi ca indulcitor suc din mere sau must din struguri. Pentru varianta raw, Ligia Pop a ales miere raw de rapita.
Savurati cu placere!
Articolul complet: https://ligiapop.com/2016/10/13/ligias-kitchen-gem-raw-din-coacaze-si-zmeura/
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii