Gem raw din coacaze si zmeura, made by Raw Chef Ligia Pop

Portii
4
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • coacaze si zmeura 600 g
  • apa filtrata – 150 ml
  • miere raw de rapita – 4 linguri

Mod de preparare

• puteti folosi fructe proaspete sau congelate
• adaugati ingredientele in blenderul performant Oster Versa si mixati timp de 1-2 minute pana la omogenizarea completa
• daca textura rezultata este prea lichida, puteti adauga pudra de psyllium care are capacitatea de a lega gemul si a-l transforma intr-o dulceata putin gelatioasa.

Aceasta reteta preparata de Ligia Pop este o varianta sanatoasa de gem raw din fructe de padure cu miere. Daca insa doriti sa pregatiti gemul pentru iarna, acesta trebuie fiert, altfel nu va rezista. Pentru varianta traditionala, puteti folosi ca indulcitor suc din mere sau must din struguri. Pentru varianta raw, Ligia Pop a ales miere raw de rapita.

Savurati cu placere!

Articolul complet: https://ligiapop.com/2016/10/13/ligias-kitchen-gem-raw-din-coacaze-si-zmeura/ 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci