Zaharul impreuna cu un pahar de apa se pun pe foc. Cand siropul s-a legat se adauga capsunele. Se ia de pe foc vasul si se tine la cald aproximativ 1
Zaharul impreuna cu un pahar de apa se pun pe foc. Cand siropul s-a legat se adauga capsunele. Se ia de pe foc vasul si se tine la cald aproximativ 15 minute. Siropul se strecoara, se pune din nou la fiert si se adauga zaharul vanilat. Capsunele se lasa la fierb pe foc mare pana se ingroasa. Se pune compozitia in borcane si se lasa la racit. Se leaga cu celofan sau se fileteaza capace deasupra si se pun la pastrat in camara.
Se serveste dupa cateva saptamani.
Alte retete:
Placinta cu mere Ciocolata de casa Turta dulce

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii