Zaharul impreuna cu un pahar de apa se pun pe foc. Cand siropul s-a legat se adauga capsunele. Se ia de pe foc vasul si se tine la cald aproximativ 1
Zaharul impreuna cu un pahar de apa se pun pe foc. Cand siropul s-a legat se adauga capsunele. Se ia de pe foc vasul si se tine la cald aproximativ 15 minute. Siropul se strecoara, se pune din nou la fiert si se adauga zaharul vanilat. Capsunele se lasa la fierb pe foc mare pana se ingroasa. Se pune compozitia in borcane si se lasa la racit. Se leaga cu celofan sau se fileteaza capace deasupra si se pun la pastrat in camara.
Se serveste dupa cateva saptamani.
Alte retete:
Placinta cu mere Ciocolata de casa Turta dulce
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii