Zaharul impreuna cu un pahar de apa se pun pe foc. Cand siropul s-a legat se adauga capsunele. Se ia de pe foc vasul si se tine la cald aproximativ 1
Zaharul impreuna cu un pahar de apa se pun pe foc. Cand siropul s-a legat se adauga capsunele. Se ia de pe foc vasul si se tine la cald aproximativ 15 minute. Siropul se strecoara, se pune din nou la fiert si se adauga zaharul vanilat. Capsunele se lasa la fierb pe foc mare pana se ingroasa. Se pune compozitia in borcane si se lasa la racit. Se leaga cu celofan sau se fileteaza capace deasupra si se pun la pastrat in camara.
Se serveste dupa cateva saptamani.
Alte retete:
Placinta cu mere Ciocolata de casa Turta dulce
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii