Merele aromate din livada se spala, se taie in doua, se curate coaja, si, dupa inlaturarea coceanului cu samburi, se dau pe rindeaua pentru varza. A
Merele aromate din livada se spala, se taie in doua, se curate coaja, si, dupa inlaturarea coceanului cu samburi, se dau pe rindeaua pentru varza.
Apoi punem intr-o oala emailata de capacitate cunoscuta si fierbem minim 10 minute amestecand cu o lingura de lemn folosita doar in acest scop sau cu o lingura de plastic termorezistenta, pana se sfarma si devine o masa compacta uniforma.
La sfarsit, indulcim cu 300 g de miere/litru.
Se folosesc doar mere de vara cu gust acidulate.
Pofta buna!
Alte retete de dulceata recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii