Se cerne printr-un ciur rumegus de lemn bine uscat. Se aleg ardei grasi, proaspeti, nevatamati. Se pune intr-o lada potrivit de mare, un strat de rume
Se cerne printr-un ciur rumegus de lemn bine uscat. Se aleg ardei grasi, proaspeti, nevatamati. Se pune intr-o lada potrivit de mare, un strat de rumegus, se aseaza un rand de ardei asa fel ca sa nu se atinga intre ei. Se acopera cu rumegus si se continua pana s-a umplut lada, cel din urma strat fiind de rumegus. Se pastreaza la loc uscat si racoros. Se scot din ei pe masura ce avem trebuinta.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi era tare dor de niste peste, asa ca am facut o plachie de crap, buna de sa te lingi pe degete.
Plachie de crapIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii