Pentru ardeii gras la borcan se coc ardeii, se curata de pielite si cotoare, se aseaza in borcane de 800 g.
Pentru ardei gra sla borcan, se coc ardeii, se curata de pielite si cotoare, se aseaza in borcane de 800 g, aproximativ trei sferturi de borcan, apoi se face baitul din otet, apa, sare, foi de dafin, iar dupa ce s-au racit, se toarna peste ardei. Deasupra se pune un centimetru de ulei si se sterilizeaza timp de 20 de minute.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii