Ardei iuti in ulei de masline!
Se spala ardeii,se taie rondele mici si se pun intr-un vas de plastic sau de ceramica. Se acopera cu apa si otet de 9 grade in cantitati egale, se adauga un strop de sare si se lasa cel putin 24 de ore,apoi se scurg printr-un strecurator si se pun pe un prosop sa se traga tot lichidul. Cand se usuca ii asezam in borcanele, foarte bine presati si turnam peste ei ulei de masline. Punem capace si ii asezam in camara pentru iarna. Sa aveti pofta dragilor!Se servesc la supe,cirobe.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii