Ardei iuti pentru iarna

Ardeii iuti se spala cu apa rece, apoi se aseaza in borcane mici de 400 g. Se pot servi cu ciorba dar si cu alte mancaruri.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ardei iuti
  • otet
  • apa
  • sare si
  • boabe de piper.

Mod de preparare

Ardeii iuti se spala cu apa rece, apoi se aseaza in borcane mici de 400 g, dupa care se toarna peste ei un sirop format dintr-o parte de otet, o parte de apa, sare si boabe de piper. Se fierbe un clocot, apoi caldut se toarna peste ardei. La sfarsit, legam borcanele si le dam la camara.


Ardeii iuti pentru iarna se servesc la ciorbe dar si cu alte mancaruri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori