Ardeii iuti se spala cu apa rece, apoi se aseaza in borcane mici de 400 g. Se pot servi cu ciorba dar si cu alte mancaruri.
Ardeii iuti se spala cu apa rece, apoi se aseaza in borcane mici de 400 g, dupa care se toarna peste ei un sirop format dintr-o parte de otet, o parte de apa, sare si boabe de piper. Se fierbe un clocot, apoi caldut se toarna peste ardei. La sfarsit, legam borcanele si le dam la camara.
Ardeii iuti pentru iarna se servesc la ciorbe dar si cu alte mancaruri.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii