Condimentul cajun este delicios si se pot folosi mai ales la mancarurile cu carne. Pentru preparare aveti nevoie de paprika, oregano, sare, usturoi, piper si boia de ardei iute.
Condimentul cajun este delicios si se pot folosi la mancarurile cu carne. Cajun este un grup, o minoritate etnica din sudul Statelor Unite ale Americii de descendenta canadiana. Acest grup este renumit pentru stilul de a gati si pentru condimentele pe care le folosesc.
Pentru a face un amestec de condimente cajun combina pur si simplu toate ingredientele intr-un borcanel si amesteca bine.
Condimentul cajun se foloseste la condimentat carnea, popcornul, cartofii pai.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii