Un amestec de gusturi, de dulce-acrisor-picant , excelenta in combinatie cu friptura si tare buna la condimentarea mancarii. Pentru reteta m-am inspirat de la prietena noastra Clementina, careia ii multumesc!
Otetul se fierbe 30 de minute cu zaharul pana acesta se leaga.
Ardeii se spala si se lasa la zvantat.
"Operatia" de curatare si taierea ardeilor o facem cu manusi chirurgicale. :)
Indepartam cotorul, nervurile partial si semintele.
Taiem ardeii cubulete mici si ii adaugam in siropul de zahar si otet.
Lasam sa fiarba impreuna aproximativ 40 minute pana ce compozitia ajunge la consistenta dorita.
Dulceata o punem fierbinte in borcanele sterizate pe care le inchidem cu capace. Le asezam cu gura-n jos unde vor sta pana a doua zi, acoperite cu un prosop mai gros. Se depoziteaza in camara.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIn urma cu doua ore si 25 de ani, am ales un drum impreuna, unul cu de toate ca la shaorma, cred ca nici nu auzisem de...
Desert tort 25 de argintiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii