Se fierbe apa cu zaharul pana cand se leaga. Gutuile se taie cubulete cu tot cu coaja. In siropul legat se fieb gutuile pana se leaga din nou (pentru
Se fierbe apa cu zaharul pana cand se leaga. Gutuile se taie cubulete cu tot cu coaja. In siropul legat se fieb gutuile pana se leaga din nou (pentru ca intre timp fructele vor lasa zeama). Cand e aproape legat se pun nucile in bucatele mari. Apoi dulceata se toarna in borcane. Se acopera pana se racesc, apoi se pun in camara.
Se serveste in farfurioare mici ca desert.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii