Fasolea verde conservata cu ardei poate fi folosita pentru ciorbe sau tocanite. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume aveti nevoie de fasole verde, ardei, rosii, sare, piper, ulei, ceapa si usturoi.
Fasolea verde conservata cu ardei poate fi folosita pentru ciorbe sau tocanite. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume se spala rosiile si se storc prin presa sau la robot, se pune sucul sa fiarba, se curata fasolea verde si se taie in 2, 3 bucati apoi se pune la fiert in bulion.
Se curata ceapa si ardeii si se calesc in ulei, se adauga la fasole dupa 30 d eminute, se pune sare, piper si usturoiul tocat si se mai fierb 10 minute
Se spala borcane de 800 ml, se usuca apoi se pune fasolea in ele, se capseaza si se fierb a doua zi in duns 30 d eminute.
Fasolea verde conservata cu ardei se foloseste pentru ciorbe, tocanite.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieUn preparat devenit traditional in familia noastra!
Coasta de miel umplutaPentru ca zmeura este putina si o am in gradina doar 1-2 saptamani pe an, mi-am propus sa fac si o reteta frumoasa cu ea, asa...
Desert tort cu ciocolata si zmeuraReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii