Fasolea se spala se rup varfurile si apoi se rupe in bucati, rosiile se decojesc si se taie in cuburi mai mari, ardeii se taie cubulete sau fisii, ver
Fasolea se spala se rup varfurile si apoi se rupe in bucati, rosiile se decojesc si se taie in cuburi mai mari, ardeii se taie cubulete sau fisii, verdeata se taie marunt;
Se amesteca toate ingredientele, fara aspirina si se fierb la foc domol pina se inmoaie bine; se ia de pe foc, se presara aspirina maruntita, se amesteca si se pune fierbinte in borcane; se tin borcanele acoperite la cald pina a 2-a zi.
Se serveste astfel:
ghiveciul se scurge de uleiul din borcan;
se caleste o ceapa taiata cubulete in putin ulei pina devine aurie, se adauga ghiveciul, apa, sare, piper si o mina de orez si se fierbe pina se inmoaie orezul;
se serveste simplu sau cu cartofi prajiti(friptura, chiftele, cirnati)
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii