Ghiveciul de legume cu orez este o mancare cu legume traditionala si foarte delicioasa. Se spala bine rosiile si se storc prin presa.
Ghiveciul de legume cu orez este o mancare cu legume traditionala si foarte delicioasa. Se spala bine rosiile si se storc prin presa.
Se spala legumele si se curata, se pune uleiul la incalzit, se adauga ceapa tocata, se lasa sa se inmoaie apoi se pun morcovii rasi si ardeii taiati felii. Se lasa sa se caleasca
Se spala si se fierbe orezul in 2 litri de apa cu sare apoi se strecoara.
Se amesteca sucul de rosii cu orezul si legumele calite si se mai fierbe 30 de minute la foc mic, se pune sare si piper apoi se umplu borcanele spalate si uscate.Se capseaza si se lasa sa se raceasca. A doua zi se fierb in duns
Ghiveciul de legume cu orez se serveste ca atare, la micul dejun sau ca si garnitura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii