Se curata si se spala ceapa pestisori si se pune cu uleiul sa sticleze. Se adauga apoi gogosarul, ardeiul (curatat de cotoare si seminte si taiat cubu
Se curata si se spala ceapa pestisori si se pune cu uleiul sa sticleze. Se adauga apoi gogosarul, ardeiul (curatat de cotoare si seminte si taiat cubulete) si vinetele curatate crude de coaja si taiate cubulete. Se lasa sa se inmoaie bine ardeiul si gogosarul, iar la urma se adauga bulionul, foile de dafin, piperul si sare, dupa gust. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se pun in borcane.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii