Salata de popinci

Pentru aceasta reteta de salata de popinci aveti nevoie de 2 kg popinci fierte, 1 kg gogosari curatati si taiati fasii.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg popinci fierte
  • 1 kg gogosari
  • 4 morcovi
  • 500 g ceapa
  • 100 ml de ulei
  • Pentru bait:
  • 300 ml de otet
  • 1 l de apa
  • 300 g zahar
  • 6 linguri de sare
  • piper
  • foi de dafin si
  • boabe de mustar.

Mod de preparare

Pentru aceasta salata de popinci va trebuie 2 kg popinci fierte, 1 kg gogosari curatati si taiati fasii, 4 morcovi fierti taiati rondele, 500 g ceapa taiata pestisori si calita in 100 ml de ulei Le amestecam toate, le punem in borcane si turnam peste ele un bait facut din 300 ml de otet, 1 l de apa, 300 g zahar, 6 linguri de sare, piper, foi de dafin si boabe de mustar. Punem baitul la fiert, timp de zece minute, apoi turnam deasupra buretii, legam borcanele si le fierbem timp de 30 de minute la Bain-Marie.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci