Pentru aceasta reteta de salata de popinci aveti nevoie de 2 kg popinci fierte, 1 kg gogosari curatati si taiati fasii.
Pentru aceasta salata de popinci va trebuie 2 kg popinci fierte, 1 kg gogosari curatati si taiati fasii, 4 morcovi fierti taiati rondele, 500 g ceapa taiata pestisori si calita in 100 ml de ulei Le amestecam toate, le punem in borcane si turnam peste ele un bait facut din 300 ml de otet, 1 l de apa, 300 g zahar, 6 linguri de sare, piper, foi de dafin si boabe de mustar. Punem baitul la fiert, timp de zece minute, apoi turnam deasupra buretii, legam borcanele si le fierbem timp de 30 de minute la Bain-Marie.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelIar am venit cu un desert cu fructe de padure, de data aceasta o rulada buna si aratoasa as zice eu. E usor de facut si e...
Rulada cu fructe de padureOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii