Pentru aceasta reteta de salata de popinci aveti nevoie de 2 kg popinci fierte, 1 kg gogosari curatati si taiati fasii.
Pentru aceasta salata de popinci va trebuie 2 kg popinci fierte, 1 kg gogosari curatati si taiati fasii, 4 morcovi fierti taiati rondele, 500 g ceapa taiata pestisori si calita in 100 ml de ulei Le amestecam toate, le punem in borcane si turnam peste ele un bait facut din 300 ml de otet, 1 l de apa, 300 g zahar, 6 linguri de sare, piper, foi de dafin si boabe de mustar. Punem baitul la fiert, timp de zece minute, apoi turnam deasupra buretii, legam borcanele si le fierbem timp de 30 de minute la Bain-Marie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii