Pentru aceasta salata de popinci cu morcovi se face un bait din trei cani de otet de 9 grade, 6 cani de apa.
Pentru aceasta salata de popinci cu morcovi aveti nevoie de 5 kg popinci fierte in apa cu sare, clatite cu apa rece si scurse, 5 kg gogosari curatati si taiati Julien, 3 kg ceapa curatata si taiata pestisori, 3 kg morcov curatat, fiert pe jumatate, taiat rondele Se face un bait din trei cani de otet de 9 grade, 6 cani de apa, o cana de ulei, sare, piper si foi de dafin. Se fierbe baitul timp de 5 minute, peste el punem buretii, gogosarii, ceapa si morcovul, apoi lasam sa fiarba timp de cincisprezece pana la 20 de minute, dupa care turnam in borcane. Deasupra punem o maioneza facuta din sase linguri de mustar si 10 linguri de ulei. Legam si punem sub paturi, timp de 2 zile.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii