Taiati varza fin , fin,cat de subtire puteti. Eu o amestec (frec) cu sare si zahar dupa gust. Nu cantaresc,dar pun putin mai mult, pentru ca varza mai
Taiati varza fin , fin,cat de subtire puteti.
Eu o amestec (frec) cu sare si zahar dupa gust. Nu cantaresc,dar pun putin mai mult, pentru ca varza mai trage din ele.
Dupa o ora, pun otet, boabe de piper,mustar(cand nu am hrean),foi de dafin,cuisoare care ii dau un gust deosebit si cateva mere parfumate,date pe razatoare.
Pun in fiecare borcan o crenguta de cimbru si una de marar.
O pun (indes) in borcane. E bine sa nu mai complectati cu apa ci numai cu zeama pe care o lasa salata.
Daca totusi trebuie, complectati spatiul ramas cu ulei de masline ar fi bun, pentru ca atunci salata e chiar gata.
Apoi o dau in dunst cam 30 de minute din momentul in care apa fierbe in cratita.
Le scot apoi si le pun in paturi (dunst uscat) pana ce borcanele se racesc complect.
Nu uitati ca nimic nu e cantarit, dar faceti-o un pic mai picanta decat in mod obisnuit.
Iarna, cand scoateti din borcan, ceea ce ramane, se indeasa la loc si se tine in frigider.
Pofta buna!
Reteta Salata de varza rosie a fost propusa de piscotel pe forum culinar.ro
Alta reteta de varza rosie gasiti aici: Salata de varza rosie cu mere
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatAluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...
Tarta de post cu ciuperciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii