Pentru salata vinegreta va trebuie 2 kg ardei, 2 kg gogosari, 3 bucati de telina. Se pregateste usor si este gustoasa.
Pentru salata vinegreta, se taie ardeii si gogosarii fidelute, iar telina si morcovul se rad pe razatoare.Conopida se rupe buchetele, apoi, separat, se fierb 1,5 l de otet de 9 grade, 500 ml de ulei, 500 g zahar, 150 g sare si piper boabe. Se raceste, se toarna peste legume si se lasa timp de 24 de ore intr-un vas si se amesteca de 2-3 ori. Apoi se pune in borcane si se da la rece.
Salata vinegreta se poate servi cu orez, paste, etc.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii