Sfecla conservata cu chimen este deliciosa. Pnetru a prepara aceasta conserva aveti nevoie de 3 kg sfecla, 6 lg zahar, otet, sare, chimen si aspirina.
Sfecla conservata cu chimen este deliciosa. Pnetru a prepara aceasta conserva se spala sfecla bine de tot si se pune la copt pentru o ora.Se lasa sa se raceasca apoi se rade pe razatoarea mare.Se amesteca cu sare, zahar, otet si chimen dupa gust.Se lasa 1 ora, timp in care se amesteca din cand in cand apoi se pune in borcane, deasupra se pune aspirina, se capseaza si se fierb in duns pentru 30 d eminute
Sfecla conservata cu chimen se serveste cu friptura, pilaf, cartofi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii