Sosul cu gogosari murati se serveste cu friptura, piure de cartofi sau orez. Inatai se spala bine gogosarii si se curata de cotor si seminte, se taie in felii.
Pentru sosul cu gogosari murati se spala bine gogosarii si se curata de cotor si seminte, se taie in felii.
Se amesteca uleiul cu otetul, pasta de tomate, sarea si condimentele si se lasa sa fiarba 1 minut.Se adauga 1/3 din gogosari si se lasa sa fiarba 10 minute, se scot si se pun in borcane spalate si uscate si se continua cu alti gogosari. Se toarna sos peste gogosari si se capseaza, se pun in paturi pana a doua zi apoi la loc uscat si racoros
Sosul cu gogosari murati se serveste cu friptura, piure de cartofi sau orez.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe face o maia dupa care se framanta bine aluatul din faina lapte cald si sare . Aluatul este bun si pentru paine. Se lasa la...
Placinta cu branza ca in MaramuresEste o combinatie irezistibila de mere si nuca, aromata si delicioasa.
Prajitura cu mere si nucaUn tort foarte bun, pe care l-am gandit pentru ziua de nastere a fetitei mele.
Desert tort cu jeleu de capsuni si crema de vanilieSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii