Sos cu gogosari murati

Sosul cu gogosari murati se serveste cu friptura, piure de cartofi sau orez. Inatai se spala bine gogosarii si se curata de cotor si seminte, se taie in felii.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Sos cu gogosari murati

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 400 ml pasta de tomate
  • 200 gr zahar
  • 150 ml ulei
  • 200 ml otet
  • sare
  • foi de dafin
  • cimbru
  • busuioc

Mod de preparare

Pentru sosul cu gogosari murati se spala bine gogosarii si se curata de cotor si seminte, se taie in felii.
Se amesteca uleiul cu otetul, pasta de tomate, sarea si condimentele si se lasa sa fiarba 1 minut.Se adauga 1/3 din gogosari si se lasa sa fiarba 10 minute, se scot si se pun in borcane spalate si uscate si se continua cu alti gogosari. Se toarna sos peste gogosari si se capseaza, se pun in paturi pana a doua zi apoi la loc uscat si racoros


Sosul cu gogosari murati se serveste cu friptura, piure de cartofi sau orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci