Sos cu gogosari murati

Sosul cu gogosari murati se serveste cu friptura, piure de cartofi sau orez. Inatai se spala bine gogosarii si se curata de cotor si seminte, se taie in felii.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Sos cu gogosari murati

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 400 ml pasta de tomate
  • 200 gr zahar
  • 150 ml ulei
  • 200 ml otet
  • sare
  • foi de dafin
  • cimbru
  • busuioc

Mod de preparare

Pentru sosul cu gogosari murati se spala bine gogosarii si se curata de cotor si seminte, se taie in felii.
Se amesteca uleiul cu otetul, pasta de tomate, sarea si condimentele si se lasa sa fiarba 1 minut.Se adauga 1/3 din gogosari si se lasa sa fiarba 10 minute, se scot si se pun in borcane spalate si uscate si se continua cu alti gogosari. Se toarna sos peste gogosari si se capseaza, se pun in paturi pana a doua zi apoi la loc uscat si racoros


Sosul cu gogosari murati se serveste cu friptura, piure de cartofi sau orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc