Sosul pentru pizza de casa este mult mai sanatoasa si delicioasa decat cel cumparat. Pentru aceasta se macina ardei, ardeiul iute telinai si ceapa prin masina de tocat.
Sosul pentru pizza de casa este mult mai sanatoasa si delicioasa decat cel cumparat. Pentru aceasta se macina ardei, ardeiul iute telinai si ceapa prin masina de tocat sau in robot apoi se pun la fiert cu uleiul incins. Rosiile se storc prin presa apoi se adauga la compozitia cealalta. Se pun condimentele si lasa sa fiarba 1 ora apoi se paseaza cu blenderul pana devin ca o pasta.Se toarna sosul in sticle spalat si uscate si se pun in paturi ca sa stea calde pana a doua zi
Se foloseste pentru pizza sau la fripturi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii