Tocana cu conopida si vinete este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu legume aveti nevoie de ardei kapia, vinete, dovlecei, ceapa, morcov, telina, conopida, fasole verde, sare, piper, foi de dafin, rosii si ulei.
Tocana cu conopida si vinete este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu legume se spala, curata si se taie felii toate legumele. Rosiile se fierb apoi se strecoara sucul. se pune la fiert impreuna cu morcovii, fasolea, conopida si telina. In alta cratita se pune uleiul si ceapa, cand s-a calit putin se adauga ardeii si se lasa sa se caleasca 15 minute. Se pun vinetele si dovleceii si se mai lasa alte 20 d eminute.Se mai completeaza cu suc de rosii daca este nevoie. Dupa ce au fiert legumele din sucul de rosii se amesteca cu compozitia de ceapa, se pun foile de dafin si se mai fierb impreuna 30 de minute. Se condimenteaza si apoi se toarna in borcane spalate si uscate, a doua zi se fierb in duns 20 de minute si se baga in paturi
Tocana cu conopida si vinete se serveste la micul dejun si e excelenta pentru post!
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiSimpla si delicioasa!
Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocalaO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacIncep să fiu pe lângă de tot cu denumirea rețetelor, dar chiar nu știu cum să surprind în câteva...
Desert guguluf cu fructe de padureDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii