Vinete la borcan

Vinete la borcan este o reteta pentru iarna foarte buna. Mai ales daca nu va place sa patrati legumele la congelator.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Vinete la borcan

Ingrediente

  • -vinete
  • ulei
  • aspirina

Mod de preparare

Se aleg vinete coapte, sanatoase.Se coc, apoi se lasa sa se scurga. Dupa ce s-au scurs se pun in borcane sterilizate in prealabil.
Se lasa distanta cam de 1 cm deasupra fiecarui borcan. Punem deasupra o aspirina si se completeaza cu un pic de ulei.
Se pun apoi borcanel la fiert circa 40-45 de minute, din momentul in care incepe apa sa fiarba.Se lasa sa se raceasca, apoi se depoziteaza in camara. Se pot pregati cum doreste fiecare.


Vinetele la borcan se servesc simple, cu maioneza, cu rosii.
Pentru prepararea acestor bunatati ar fi ideala:Oala 7-ply cu capac, marca Demeyere de la Kitchen Shop.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc