Zacusca de vinete si gogosari

Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca. Se oparesc rosiile, se curata de pielite si se taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si r

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame rosii
  • 2 vinete mijlocii
  • 4 gogosari
  • 1 ceapa
  • 50 grame ulei
  • 1 lingura de zahar
  • sare

Mod de preparare

Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca. Se oparesc rosiile, se curata de pielite si se taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu uleiul, in care s-a rumenit ceapa. Se pune zaharul, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc mic, pina mai scade zeama, observind sa nu se prinda de fund. La sfirsit se condimenteaza cu boabe de inibahar, foi de dafin si putin zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori