Zacusca frantuzeasca

Merele si rosiile se dau prin razatoare, ceapa se toaca marunt si se adauga restul ingredientelor. Se fierbe o ora si jumatate (pina scade). Se pune

Timp pregatire
260 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. rosii
  • 200 gr.ceapa
  • 2 mere mari
  • 1 ardei gras (sau kapia)
  • 1 pahar otet (de 3 grade)
  • zeama de la 2 lamii
  • 1 lingurita sare
  • 100 gr. zahar
  • 1 lingurita boabe enibahar
  • 1 foaie dafin maruntita

Mod de preparare

Merele si rosiile se dau prin razatoare, ceapa se toaca marunt si se adauga restul ingredientelor.

Se fierbe o ora si jumatate (pina scade). Se pune la borcan si se leaga a doua zi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori