O reteta de salata pentru iarna foarte delicioasa pe care o poti manca goala.
Se spala si se curata gogosarii de cotoare si seminte si ii taiem fideluta. Desfacem conopida buchetele mici, o lasam jumatate de ora in apa rece apoi o punem intr-o strecuratoare la scurs. Tocam varza alba si rosie. Curatam si spalam morcovul si telina si le dam pe razatoarea mare. Amestecam toate legumele intr-un vas mare. Punem otetul, uleiul, zaharul si sarea la fiert. Lasam sa dea cateva clocote si il turnam fierbinte peste legume si se adauga piperul dupa gust. Amestecam de cateva ori in salata si o punem cu tot cu zeama in borcane curate si sterilizate.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii