Aluat cu morcovi

Se obtine un aluat destul de consistent din care se pot face prajituri cu diferite umpluturi, brinza de vaci, mere, marmelada.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar ulei
  • 1 pahar zahar tos
  • 1 pahar morcovi rasi
  • coaja de lamiie
  • praf de copt
  • 8 linguri faina
  • vanilie

Mod de preparare

Se obtine un aluat destul de consistent din care se pot face prajituri cu diferite umpluturi, brinza de vaci, mere, marmelada.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci