Pentru aluat frantuzesc rapid se amesteca toate ingredientele in afara de margarina pana se obtine un aluat potrivit. Se intinde aluatul pe o planseta cu sucitorul.
Pentru aluat frantuzesc rapid se amesteca toate ingredientele in afara de margarina pana se obtine un aluat potrivit. Se intinde aluatul pe o planseta cu sucitorul pana se obtine o foaie de 3-4mm grosime. Margarina se da pe razatoare(daca este mai tare) peste foaie sau se intinde uniform cu mana(daca este mai moale). Se ruleaza foaia, se taie in doua jumatati iar fiecare jumatate se preseaza de la ambele capete in acelasi timp pana se obtin doua discuri mai groase de aluat are se dau la rece in frigider pentru cca. 30min-1ora, dupa care fiecare disc se intinde cu sucitorul pana se obtine o foaie de marimea dorita.
Foaia de aluat frantuzesc rapid se foloseste pentru orice fel de placinta.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDin categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii