Pentru aluat frantuzesc rapid se amesteca toate ingredientele in afara de margarina pana se obtine un aluat potrivit. Se intinde aluatul pe o planseta cu sucitorul.
Pentru aluat frantuzesc rapid se amesteca toate ingredientele in afara de margarina pana se obtine un aluat potrivit. Se intinde aluatul pe o planseta cu sucitorul pana se obtine o foaie de 3-4mm grosime. Margarina se da pe razatoare(daca este mai tare) peste foaie sau se intinde uniform cu mana(daca este mai moale). Se ruleaza foaia, se taie in doua jumatati iar fiecare jumatate se preseaza de la ambele capete in acelasi timp pana se obtin doua discuri mai groase de aluat are se dau la rece in frigider pentru cca. 30min-1ora, dupa care fiecare disc se intinde cu sucitorul pana se obtine o foaie de marimea dorita.
Foaia de aluat frantuzesc rapid se foloseste pentru orice fel de placinta.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliPrajitura cu cirese si piscoturi nu este deloc greu de pregatit, este delicioasa si o puteti pregati si sub forma de tort....
Prajitura cu cirese si piscoturiIntr-o seara rece, chiar friguroasa, cum ar fi sa coaceti niste cornuri pufoase, delicioase, cu fructe de toamna? Va spun eu,...
Desert cornuri cu sana si fructe de toamna
Comentarii