Se pune faina pe planseta, se face in mijloc o adancitura in care se pun zaharul, untul moale, galbenusurile, sare, coaja de lamaie si praful de copt
Se pune faina pe planseta, se face in mijloc o adancitura in care se pun zaharul, untul moale, galbenusurile, sare, coaja de lamaie si praful de copt. Se amesteca ingredientele, se framanta bine si se obtine un aluat potrivit. Se intind 4-5 foi subtiri, de marimea formei de tort, care se coc in cuptorul cald, la foc moderat, 10 minure pentru fiecare foaie. Foile nu se insiropeaza.
Se unge cu crema si se acopera cu glazura sau cu frisca. Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Papanasi fierti
Chec pufos
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii