Briosele cu stafide sunt ideale pentru gustari sau chiar mic dejun, fiind foarte usor de facut.
Mod de preparare:
Se pun stafidele intr-un vas adanc si se toarna wisky-ul peste ele, se lasa cateva ore la inmuiat.
Se preincalzeste cuptorul.
Se bat ouale spuma, se adauga zaharul, zaharul vanilat, se amesteca bine pana ce se dizolva zaharul, se adauga uleiul, se varsa si faina. Se amesteca bine cu mixerul pana la omogenizare.
Cand s-au inmuiat stafidele, se incorporeaza in aluat, apoi se toarna aluatul in forme, ulterior acestea se pun in tava pentru cuptor.
Tava se introduce in cuptor si se lasa la copt cca 20 de minute, pana cand briosele cresc frumos si se rumenesc.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Briosele cu stafide se servesc reci si calde, alaturi de o ceasca de cafea aburinda sau de ceai aromat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii