Se amesteca ingredientele pentriu aluat, pana cand acesta devine potrivit de tare. Se lasa sa se odihneasca, aproximativ un sfert de ora. In acest ti
Se amesteca ingredientele pentriu aluat, pana cand acesta devine potrivit de tare. Se lasa sa se odihneasca, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se amesteca branza de burduf cu mararul verde tocat marunt. Aluatul se taie bucati si se intind foi mari de marimea unei farfurii. Se asaza compozitia de branza cu marar pe fiecare foaie de aluat, deasupra se asaza alta foaie si se lipesc cu grija marginile, rasucindu-le spre interior, jur imprejur. Se pun apoi placintele la copt, intr-o tigaie cu ulei fierbinte.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Chiftele
Placinta cu mere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii