Se prepara un aluat de strudel, din ingredinte. Se intinde apoi o foaie cat mai subtire. Separat se amesteca branza cu zaharul, vanilia, ouale si coa
Se prepara un aluat de strudel, din ingredinte. Se intinde apoi o foaie cat mai subtire. Separat se amesteca branza cu zaharul, vanilia, ouale si coaja de lamaie, dupa care se asaza pe marginea foii de aluat. Se ruleaza totul si se taie in rulouri lungi cat tava. Se ung cu o pana de unt si se baga in cuptorul cald, la copt.
Se serveste strudelul, dupa ce s-a racit.
Alte retete culinare:
Papanasi fierti
Prajitura cu visine
Chec pufos
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii