Strudel cu branza

Se prepara un aluat de strudel, din ingredinte. Se intinde apoi o foaie cat mai subtire. Separat se amesteca branza cu zaharul, vanilia, ouale si coa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 1 pahar apa
  • putin ulei
  • 1 praf de sare
  • unt
  • 700 gr branza de vaci
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • zahar dupa gust
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Se prepara un aluat de strudel, din ingredinte. Se intinde apoi o foaie cat mai subtire. Separat se amesteca branza cu zaharul, vanilia, ouale si coaja de lamaie, dupa care se asaza pe marginea foii de aluat. Se ruleaza totul si se taie in rulouri lungi cat tava. Se ung cu o pana de unt si se baga in cuptorul cald, la copt.


Se serveste strudelul, dupa ce s-a racit.

Alte retete culinare:

Papanasi fierti

Prajitura cu visine

Chec pufos

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc