Tartele de fructe sunt foarte aspectuoase si usor de preparat. Sunt un desert aspectuos ce va fi pe placul oricarui invitat.
Pt foaie amesteci ingredientele si framanti un aluat pe care il imparti in mai multe bucati, Aranjezi cu mana fiecare bucata in forma de tarta, asezi in fiecare cateva boabe de fasole pentru a nu se umfla aluatul si dai la copt pentru circa 30 de minute.
Cand sunt coapte scoti mini-tartele si le lasi sa se raceasca. Indepartezi boabele de fasole.
Pregatesti budinca de vanilie dupa instructiunile de pe pachet si pui in fiecarte tarta compozitia rezultata. Cureti fructele si le tai rondele.Puteti folosi si alte fructe in functie de preferinta.
Pofta buna!
Tartele cu fructe se servesc dupa jumatate de ora.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii