Continutul unui plic se amesteca cu 2-3 linguti de zahar si cu 4 linguri de lapte. Restul de lapte se pune la fiert. Laptele fiert se ia de pe foc s
Continutul unui plic se amesteca cu 2-3 linguti de zahar si cu 4 linguri de lapte. Restul de lapte se pune la fiert.
Laptele fiert se ia de pe foc si se adauga amestecul preparat. Se pune din nou la fiert la foc mic aprox. 2 min, si se amesteca usor pana la legarea compozitiei.
Budinca fierbinte se toarna in forme clatite cu apa rece si se lasa sa se raceasca.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriSe fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...
Salata de fasole verde
Comentarii