Este un desert delicios, racoros si cu o explozie de fructe de sezon! Retete dietetice
Se taie chiflele in cuburi mici. Se pun intr-un vas mai larg. Separat, se amesteca laptele cu zaharul pana ce acesta din urma se dizolva complet. Se bat ouale bine ca pentru omleta, apoi se toarna peste lapte. Se toarna amestecul peste bucatile de chifla si se amesteca usor pana se incorporeaza tot laptele.
Ciresele si visinele se spala si se scot samburii. Coacazele se curata de codite si se spala. Coacazele si ciresele se adauga peste chifle si se amesteca bine. Se toarna intr-un vas de yena uns bine cu unt, se niveleaza iar deasupra se aseaza visinele. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pana se rumeneste frumos deasupra, in jur de 30-35 de minute. Se lasa la racit, dupa care se presara zahar pudra vanilat. Se portioneaza si se serveste.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii