Intr-un bol marisor turnam laptele condensat, zaharul peste el si amestecam bine pana totul e perfect omogenizat.Adaugam nuca de cocos si amestecam va
Intr-un bol marisor turnam laptele condensat, zaharul peste el si amestecam bine pana totul e perfect omogenizat.Adaugam nuca de cocos si amestecam vartos, asigurandu-ne ca nu au ramas portiuni uscate cu cocos.
Intr-o tava patrata de preferinta punem compozitia, o presam bine cu dosul lingurii incat sa fie compacta si netezim frumos exteriorul.Dupa care o bagam la rece o ora minim, timp in care cocosul va absorbi din umezeala laptelui, iar crema de lapte si zahar se va intari considerabil.
(daca vrem sa folosim si colorantul roz, dupa ce amestecam primele doua,impartim compozitia in 2, adaugam colorant la una din ele, si in tava punem stratul roz la baza,cel alb deasupra)
Si ca sa nu ma plictisesc, impart compozitia in 2, folosesc o tava mai mica pt "coconut ice" si din cealalta jumatate fac bilute, pe care le dau prin nuca de cocos si care iau calea frigiderului.
Dupa o ora sau mai mult putem scoate tava din frigi, scoatem compozitia cu tot cu folie si taiem totul patrate/dreptunghiuri si e gata de servit, fiind mult intarita.Putem sa le lasam si mai mult la rece, sau chiar intr-un loc unde sa se usuce si mai tare smile.gif
Bomboanele merg foarte bine puse in hartiute de cofetarie,stiti voi,de-acelea individuale, sau chiar in celofan, prinse la "gura" cu o funda rosie si oferite cadou. La fel de bine va puteti servi si musafirii, sunt foaaarte gustoase si elegante,as zice eu.
Reteta oferita de Anna Foster
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii