Kokos-Trefla

Se sfarma Amaretini marunt si se pun in 6 boluri de desert si se stropesc cu cate o lingura lichior. Se lasa sa se inmoaie timp de 30 de minute. Pest

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 bucati Amaretini
  • 500 gr. capsuni
  • lichior de cocos sau migdale
  • 500 gr. budinca de vanilie
  • 450 gr. iaurt cu putina grasime
  • fulgi de cocos
  • 1 lingurita de cacao

Mod de preparare

Se sfarma Amaretini marunt si se pun in 6 boluri de desert si se stropesc cu cate o lingura lichior. Se lasa sa se inmoaie timp de 30 de minute.

Peste Amaretini se pun capsunile taiate in felii( se lasa cateva pentru ornat) si se acopera cu budinca. Iaurtul se amesteca cu putin rom si se toarna peste budinca. Se pune la frigider pt. 30 de minute.

Deasupra se presara fulgi de cocos si cacao. Se orneaza cu capsuni.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc