Se sfarma Amaretini marunt si se pun in 6 boluri de desert si se stropesc cu cate o lingura lichior. Se lasa sa se inmoaie timp de 30 de minute. Pest
Se sfarma Amaretini marunt si se pun in 6 boluri de desert si se stropesc cu cate o lingura lichior. Se lasa sa se inmoaie timp de 30 de minute.
Peste Amaretini se pun capsunile taiate in felii( se lasa cateva pentru ornat) si se acopera cu budinca. Iaurtul se amesteca cu putin rom si se toarna peste budinca. Se pune la frigider pt. 30 de minute.
Deasupra se presara fulgi de cocos si cacao. Se orneaza cu capsuni.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii