Incingeti cuptorul la 210 grade C, ungeti si infainati o tava cu peretii detasabili. Maruntiti nucile impreuna cu 50 g zahar in robotul de bucatarie (
Incingeti cuptorul la 210 grade C, ungeti si infainati o tava cu peretii detasabili. Maruntiti nucile impreuna cu 50 g zahar in robotul de bucatarie (nu foarte fin).
Spargeti ouale si separati albusurile de galbenusuri. Frecati galbenusurile cu zaharul ramas, pana ce incep sa se albeasca, adaugati nuca si faina si amestecati bine.
Bateti albusurile spuma si incorporati-le usor in aluat. Varsati aluatul in tava si dati-l 40 de minute la cuptor.
Cand e coapta, lasati prajitura sa se odihneasca 5 minute, scoateti-o din tava pe un grilaj
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii