Incingeti cuptorul la 210 grade C, ungeti si infainati o tava cu peretii detasabili. Maruntiti nucile impreuna cu 50 g zahar in robotul de bucatarie (
Incingeti cuptorul la 210 grade C, ungeti si infainati o tava cu peretii detasabili. Maruntiti nucile impreuna cu 50 g zahar in robotul de bucatarie (nu foarte fin).
Spargeti ouale si separati albusurile de galbenusuri. Frecati galbenusurile cu zaharul ramas, pana ce incep sa se albeasca, adaugati nuca si faina si amestecati bine.
Bateti albusurile spuma si incorporati-le usor in aluat. Varsati aluatul in tava si dati-l 40 de minute la cuptor.
Cand e coapta, lasati prajitura sa se odihneasca 5 minute, scoateti-o din tava pe un grilaj
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii