1. Intinzi 2 felii de aluat, de cca 5 cm. diametru. 2. Tai 2 cercuri. 3. Le coci in cuptorul preincalzit pana cand devin aurii, apoi le scoti si le la
1. Intinzi 2 felii de aluat, de cca 5 cm. diametru.
2. Tai 2 cercuri.
3. Le coci in cuptorul preincalzit pana cand devin aurii, apoi le scoti si le lasi la racit.
4. Bati frisca, adaugand intaritorul de frisca, pana obtii o crema groasa.
5. Ungi prima felie de blat cu 1/3 din spuma de frisca si deasupra pui o parte din fructe, acoperindu-le cu frisca.
6. Acoperi cu a doua felie de blat si iar pui frisca si fructe.
7. Razi ciocolata pe deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii