Tort cu fructe rege

1. Intinzi 2 felii de aluat, de cca 5 cm. diametru. 2. Tai 2 cercuri. 3. Le coci in cuptorul preincalzit pana cand devin aurii, apoi le scoti si le la

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de patiserie
  • 250 ml frisca lichida
  • 500 g fructe proaspete (capsune si kiwi)
  • 1 instaritor de frisca
  • 3 linguri zahar
  • 2 ciocolate mici

Mod de preparare

1. Intinzi 2 felii de aluat, de cca 5 cm. diametru.

2. Tai 2 cercuri.

3. Le coci in cuptorul preincalzit pana cand devin aurii, apoi le scoti si le lasi la racit.

4. Bati frisca, adaugand intaritorul de frisca, pana obtii o crema groasa.

5. Ungi prima felie de blat cu 1/3 din spuma de frisca si deasupra pui o parte din fructe, acoperindu-le cu frisca.

6. Acoperi cu a doua felie de blat si iar pui frisca si fructe.

7. Razi ciocolata pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori