Bate spuma tare albusurile cu un strop de lamaie. Unge cu unt si tapeteaza cu faina o tava, pe care aseaza in 4 puncte mari jumatate de spuma de ou. P
Bate spuma tare albusurile cu un strop de lamaie. Unge cu unt si tapeteaza cu faina o tava, pe care aseaza in 4 puncte mari jumatate de spuma de ou. Pune cu o lingurita inghetata pe cuibul de spuma si acopera cu cealalta jumatate de spuma. Prajeste-o la foc mediu, pana se rumeneste.
Alte retete dulciuri recomandate:
Inghetata lapte
Tarta fructe
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii